Audi Kinderauto

De Audi kinderauto is een elektrische kinderauto die precies lijkt op een Audi die wij elke dag over straat zien rijden. Deze elektrische kinderauto is geschikt voor jonge kinderen tot 4-5 jaar oud. De auto’s hebben een aantal functies zodat ze lijken op echte auto’s. Daarnaast zijn er ook een aantal functies om de veiligheid van je kind te garanderen. Zo kan je kind veilig rondrijden in zijn eigen auto door je achtertuin of in je huis.

Hoe een elektrische kinderauto precies werkt

Een elektrische kinderauto werkt op een accu. Deze accu drijft twee motoren aan die de auto tussen de 2 en 4,5 kilometer per uur kan laten rijden. De auto heeft een soft start die ervoor zorgt dat je kind niet een schok krijgt wanneer de auto begint te rijden. Een blokkeerfunctie is gemaakt in de afstandsbediening zodat je het kind kan stoppen in een onveilige situatie. Er zit zelfs een veiligheidsgordel voor extra veiligheid. Verder heeft de auto nog veel meer leuke extra functies die zorgen voor de leukste ervaring voor je kind. Zo heeft de Audi Kinderauto een werkend stuur, een werkend gaspedaal, verlichting en zelfs geluiden voor het opstarten van de auto. De voor- en achterlichten werken net zoals een echte auto en zelfs de deuren werken. Je kan zelf je verhaaltjes of muziek afspelen op de speakers van de auto door gebruik te maken van USB, MP3 of MINI SD. De auto komt zelf al met leuke muziekjes en geluiden om je kind tot rust te brengen. De schokdempers zorgen ervoor dat je kind comfortabel en veilig overal rond kan rijden, zowel binnen als buiten het huis.

Het aanschaffen van een kinderauto

De kinderauto’s zijn gemaakt om onwijs veel speelplezier te brengen aan je kinderen. Daarnaast kan je de auto gebruiken om ze bijvoorbeeld door de tuin te rijden. De auto’s zijn ontworpen voor veiligheid en zijn gemaakt voor lage snelheden. De kinderauto is een ideaal cadeau als je kind vanaf jonge leeftijd al erg veel houdt van auto’s. Daarnaast is het natuurlijk heel leuk voor het kind om te spelen met deze elektrische voertuigen.