BMW Kinderauto

Een kinderauto is het ideale speelgoed voor je kind. De auto’s zijn net replica’s van echte auto’s. Ze hebben werkende deuren, lichten, opstartgeluiden en ze zien er ook nog eens mooi uit. De auto’s zijn geschikt voor kinderen tot 6 à 7 jaar oud. De auto wordt aangedreven met achterwielaandrijving op een veilig tempo zodat je kind veilig door de achtertuin of door het huis rond kan rijden. Er komt een afstandsbediening bij voor veiligheid.

Wat is een BMW kinderauto?

Een BMW kinderauto is net zoals een normale kinderauto. Het grootste verschil is dat de auto lijkt op de echte BMW’s. Je hebt zo bijvoorbeeld een kinderauto versie van oudere modellen en nieuwere modellen. Als je kind gefascineerd is door auto’s al op jonge leeftijd is dit het ideale cadeau. De motor maakt namelijk een geluid alsof deze echt opstart, de deuren werken, de lampen werken en het kind kan zelfs de auto zelf besturen door gebruik te maken van een gaspedaal en een stuur. Daarnaast werkt de toeter natuurlijk ook en is het dashboard van de auto zelfs verlicht!

Een elektrische kinderauto werkt op een accu. Deze accu laad je buiten de auto op en heeft tussen de 60 en 90 minuten speeltijd. De snelheid van de BMW kinderauto is verstelbaar tussen de 3 en 6 kilometer per uur. De wielen zijn geveerd zodat je kind ook buiten door de tuin comfortabel kan rijden en de auto is voorzien van een langzame start waardoor het kind geen schok ervaart als de auto gas geeft. Ook komt er een afstandsbediening bij zodat de ouders controle hebben over de auto. Wanneer deze gebruikt wordt dient het gaspedaal wel gedeactiveerd te worden.

Een BMW kinderauto kopen

De kinderauto heeft zelfs een veiligheidsgordel om je kind zo veilig mogelijk rond te laten rijden. De auto is ontworpen voor lage snelheden en een draaggewicht tot de 40 kilo. De auto heeft een hoop leuke functies die de ervaring van het kind kunnen verbeteren. Daarnaast kan je zelfs je eigen muziek of verhaaltjes afspelen in de auto zodat het kindje gemakkelijker in slaap komt. Een kinderauto is het ideale cadeau voor je kleine autoliefhebber.