Elektrische step met zitje

Een elektrische step met zitje is precies zoals de naam omschrijft. Het is een step met een zadel zodat je kan zitten als je slecht ter been bent. De steppen kunnen vaak snelheden bereiken rond de 20 kilometer per uur wat ideaal is als je grotere afstanden wilt afleggen. Sommige elektrische steppen met zitje komen zelfs met een boodschappenmand zodat je deze step ideaal mee kan nemen als je boodschappen gaat doen.

Elektrische step met zitje kopen

Een elektrische step is ideaal om rond op te rijden als je bijvoorbeeld naar werk moet, boodschappen wilt doen of ergens anders in de buurt naartoe wilt. Het nadeel is echter dat je de hele tijd moet blijven staan. Sommige mensen kunnen niet de hele tijd blijven staan of zijn slecht ter been. Voor deze mensen zijn elektrische steppen met zitjes gemaakt. Deze steppen werken precies hetzelfde als een traditionele elektrische step maar hebben een zitje zodat je comfortabel kan rijden, ook voor iets langere afstanden. Zo hoef je niet de hele tijd te staan. 

Een elektrische step met zitje heeft een oplaadbare accu. Deze accu heeft een bepaald bereik, van 20 of 30 km. Dit is de afstand die je kan rijden op een volle accu. Je geeft gas door het stuur te draaien, en de step heeft ook een rem. Een elektrische step met zitje kan dus comfortabel bestuurd worden vanaf het zitje. Je kan grotere afstanden rijden met een elektrische step met zitje omdat je dus niet de hele tijd hoeft te staan. Dit is het grote voordeel van dit model. Daarnaast is het zitje ook verstelbaar voor de optimale zitpositie.

De ideale elektrische step kopen

Afhankelijk van je voorkeuren, budget en gewenste specificaties kan je een elektrische step kopen bij Kinderautoland. Er worden elektrische steppen aangeboden met en zonder zitje. Vaak kan je in de winkel ook de step nog uittesten om zeker te weten of deze iets voor jou is. De elektrische step met zitje kan versteld worden naar jouw voorkeuren zodat je er nog jarenlang van kan genieten. Kies daarom de ideale step voor jou!