Elektrische Kinderauto 2 persoons

Ben je van plan om een elektrische kinderauto te halen voor je kinderen, maar heb je twee kinderen die er mee kunnen spelen? Dan is een elektrische kinderauto 2 persoons een betere keuze! Deze auto heeft namelijk twee zitjes zodat je kinderen tegelijkertijd in de auto rond het huis of de tuin kunnen rijden. Zo ontstaan er geen ruzies over wie de auto mag besturen en kunnen ze er samen gebruik van maken.

Welke elektrische kinderauto’s er zijn

Elektrische voertuigen voor kinderen zijn erg leuk speelgoed. De auto’s worden elektrisch aangedreven en werken op een oplaadbare accu. Het stuur van de voertuigen zorgt ervoor dat de kinderen zichzelf door het huis of door de achtertuin kunnen navigeren. Sommige elektrische kinderauto’s hebben nog een paar extra opties. Denk hierbij aan werkende voorlichten of achterlichten, werkende speakers, deuren die open en dicht kunnen, comfortabele zitjes en nog veel meer. De auto’s lijken vaak op modellen van echte auto’s. Zo kan je bijvoorbeeld een leuke elektrische kinderauto kopen die lijkt op jouw auto. De snelheid van deze elektrische kinderauto 2 persoons is vaak tussen de 2 en 6 kilometer per uur. De snelheid is natuurlijk afhankelijk van het type auto dat je koopt en hoe je hem instelt. Het voertuig wordt bestuurd met het ingebouwde gaspedaal, maar kan ook bestuurd worden met de bijgeleverde afstandsbediening. De auto’s zijn voorzien van een soft-start functie zodat de kinderen geen schok voelen bij het optrekken. De auto’s zijn gemaakt met de veiligheid van het kind in gedachte. Daarom kan je met de afstandsbediening altijd ingrijpen als het nodig is en de snelheid is laag gehouden zodat botsingen niet pijn doen.

Een leuke elektrische kinderauto 2 persoons kopen

Er zijn veel verschillende elektrische kinderauto 2 persoons te kopen. Deze auto’s zijn vooral te onderscheiden in het uiterlijk. De kinderauto’s lijken qua model vaak op de auto’s die de volwassenen ook gebruiken. Het onderscheid ligt vaak tussen de functies en de snelheid, en natuurlijk de prijs. Op de website van Kinderautoland kun je veel verschillende elektrische kinderauto’s vinden geschikt voor 2 personen!