Lamborghini Kinderauto

Een kinderauto is ideaal voor kinderen die houden van auto’s. Een elektrische kinderauto heeft een werkend gaspedaal, een stuur en kan rond je achtertuin of huis rijden. De auto is voorzien van allemaal leuke extra’s om het spelen met de auto zo leuk mogelijk te maken voor het kind. De auto’s werken op een accu die je gemakkelijk op kan laden en kan verwijderen uit de auto als deze leeg is of als het kind er klaar mee is.

Wat is een Lamborghini kinderauto?

Een Lamborghini kinderauto werkt precies hetzelfde als een normale kinderauto. Het is een elektrische auto die bestuurd kan worden door je kind. Het verschil is echter dat de auto’s zo goed als een replica zijn van de echte Lamborghini’s, maar dan op klein formaat! Als je kind een groot fan is van deze soort auto’s is dit het ideale cadeau. De auto kan net zoals de echte auto bestuurd worden met een gaspedaal en een stuur. Sommige modellen hebben zelfs led verlichting ingebouwd waardoor de kinderauto net zoals echte auto’s mooie voor- en achter verlichting heeft. De kinderauto heeft daarna een aantal andere voordelen. Zo heeft de Lamborghini kinderauto 3 verstelbare snelheden tussen de 3 en 6 kilometer per uur, een motorgeluid bij het starten, werkende toeter, knopjes, muziek en een MP3, SD of USB-ingang o m zelf je eigen muziek af te spelen. De accu hoeft slechts 8 uur op te laden voor 60 tot 90 minuten speelplezier. De auto komt met een afstandsbediening zodat jij als ouder de auto ook kan besturen en eventueel kan ingrijpen wanneer er een onveilige situatie plaatsvindt, of als je kind dit leuker vindt!

Kinderauto van Lamborghini

Een elektrische kinderauto is geschikt voor kinderen tot 5 jaar oud. Dit heeft vooral te maken met het formaat van de zitting. De kinderauto is ideaal als je kind vanaf jonge leeftijd al erg gefascineerd is met auto’s. Het is net als een echte auto met werkende deuren, toeters, lichten, geluiden en natuurlijk het rondrijden zelf. De auto heeft bescherming voor het opstarten waardoor je kind niet direct een schok krijgt als het gaspedaal wordt ingedrukt. Het is het ideale cadeau voor een jonge autoliefhebber!