Loopauto brandweer

Is je kind helemaal gek van de brandweer? Dan is een loopauto brandweer een geschikt cadeau! Deze loopauto is gemaakt om precies op een brandweerauto te lijken en heeft veel leuke functies die het erg leuk maakt voor je kind om er mee te spelen. De loopauto heeft een comfortabel zitje, een werkend stuur en kan gaan rijden door af te zetten met je benen. De loopauto’s zijn het ideale speelgoed voor jongere kinderen!

Een gave brandweer loopauto kopen!

De Loopauto brandweer van ROLLZONE is het perfecte voorbeeld van een ideale loopauto. Deze loopauto heeft een fijn zitje waar je kind comfortabel op kan zitten. Het stuur zorgt ervoor dat het maken van bochten gemakkelijk is en de auto heeft veel extra functies. Zo heeft de loopauto een bluskanon op de achterkant. Vul het kanon met zeep en water om zeepbellen te blazen met een druk op de knop. Ook heeft de auto een werkende sirene verlichting zodat je kind echt een brandweerman kan spelen. De ingebouwde muziekjes maken het nog een stuk leuker. Veel kinderen op jonge leeftijd worden erg fan van brandweermannen en auto’s. Daarom is het erg leuk om een brandweer loopauto te geven als je kind hier helemaal weg van is. De auto kan gewoon als stoel gebruikt worden als je kind zijn favoriete programma aan het kijken is. Daarnaast kan je de auto zelf van achter natuurlijk ook duwen. De loopauto’s zijn geschikt voor gebruik zowel binnen als buitenhuis. De extra functies maken het extra leuk voor het kind om te spelen met de loopauto en geeft echt het gevoel alsof het een echte brandweerauto is!

Leuke loopauto’s kopen

Bij kinderautoland kan je veel leuke loopauto’s vinden. Er zijn loopauto’s te vinden die lijken op een merk auto, zoals een Mercedes, maar ook op allerlei andere soorten auto’s zoals vrachtwagens en brandweerauto’s. De auto’s zijn gemaakt om zo fijn mogelijk te rijden voor de kinderen en er zijn nog veel meer extra functies te vinden. Op deze manier kan je de ideale loopauto voor je kind uitzoeken zoals een brandweer loopauto!