My Pony

Een MY PONY is een prachtig speelgoed dier waarbij je kind het echt gevoel krijgt alsof hij deze aan het berijden is. De MY PONY is geschikt voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar oud. Er zijn meerdere modellen die geschikt zijn voor andere leeftijden. De MY PONY is te vinden als pony, maar ook als allerlei andere verschillende dieren zoals kamelen, olifanten en zelfs een eenhoorn. Zo kan je kind altijd het gevoel krijgen dat hij op zijn favoriete dier aan het rijden is.

Hoe werkt een MY PONY

Een MY PONY is een speelgoed dier dat rond kan rijden. Door je voeten op de pedalen te zetten en het handvat vast te houden kan je met een galopperende beweging voortkomen. De MY PONY is geschikt voor gladde oppervlakken zoals een vloer binnen het huis of een pad buiten het huis. De dieren zijn gemaakt van een zacht materiaal en werken dus ook ideaal als knuffel. Daarnaast is het zitje ook erg comfortabel en kan het kind de MY PONY ook als stoel gebruiken voor de televisie. Het rijdend speelgoed van ROLLZONE is te vinden voor verschillende leeftijden. Dit heeft vooral te maken met de zithoogte en de hoogte van de pedalen. Op deze manier weet je zeker dat je kind comfortabel zit op het speelgoed. Zo heb je bijvoorbeeld een MY PONY voor kinderen tussen de 3 en de 6 jaar oud, voor kinderen tussen de 4 en de 10 jaar oud en kinderen boven de 8 jaar. Op deze manier kan het kind alsnog comfortabel gebruik maken van het rijdende speelgoed en hier goed op zitten.

Een MY PONY kopen

Een MY PONY is gemaakt om je kinderen hun favoriete dieren te laten bereiden. Als je kind erg een fan is van kamelen, pony’s, olifanten of eenhoorns is dit ideaal. Het speelgoed lijkt namelijk erg op een echt dier en rijdt ook zo. Daarnaast is de MY PONY erg zacht wat ideaal is voor knuffelen. Als je een MY PONY besteld bij kinderautoland weet je zeker dat je kind er verliefd op gaat worden. Het is het ideale speelgoed voor een kind dat van dieren houdt.