Range Rover Kinderauto

Een Range Rover kinderauto is een elektrische kinderauto die gemaakt is als speelgoed voor je kind. De auto heeft veel verschillende opties. Een kinderauto is een elektrisch voertuig met een lage maximale snelheid geschikt voor kinderen tot de 6 jaar oud. De auto’s hebben allerlei leuke extra’s zodat je kind er fijn mee kan spelen. De kinderen kunnen zelf rondrijden in de auto door gebruik te maken van het gaspedaal en het stuur.

Veilig en leuk speelgoed voor je kind

Een Range Rover kinderauto lijkt sprekend op een echte range rover. Het stoere SUV-ontwerp is voorzien van een zitje waar je kind comfortabel kan zitten en werkende deuren. Het stuur geeft je kind de mogelijkheid om zelf te bepalen waar hij heen gaat. Daarnaast heeft het stuur ook een werkende toeter en wanneer je de auto opstart hoor je de motor zelfs geluid maken. Zelfs de koplampen voor- en achter doen het en de dempers in de wielen en de slow start zorgt ervoor dat je kind volledig veilig is. De auto wordt zelfs geleverd met afstandsbediening zodat je de auto voor je kind kan besturen. De auto werkt op een accu. Deze accu kan je in het stopcontact opladen. De accu kan je vervolgens in de auto doen en deze start op zodra je hem aan zet. De speelgoedauto kan bestuurd worden door het kind zelf met het gaspedaal maar kan ook door de ouders met een afstandsbediening worden bestuurd. De auto heeft een draagcapaciteit tot 30 kg en is dus geschikt voor kinderen tot 5 jaar oud. Dit maakt de elektrische range rover het ideale cadeau voor kinderen die zich van jongs af aan al interesseren in deze auto’s.

Elektrische kinderauto kopen

Een elektrische kinderauto is erg leuk speelgoed voor je kind. De auto heeft namelijk veel functies die ervoor zorgen dat het lijkt op een echte auto. Daarnaast kan je kind natuurlijk zelf bepalen waar hij heen gaat rijden. De auto is te gebruiken op vlakke oppervlakken zowel binnen als buiten, maar ze dienen niet in vochtige omgevingen gereden te worden. Het is het ideale speelgoed voor je kind!